Onze Bakkerij

Hier gebeurt het allemaal

We zijn een warme bakkerij. Dat wil zeggen dat we alles dagvers bakken in onze bakkerij. Dat wil ook zeggen dat we voor het krieken van de dag al aan het werk zijn, maar we doen het met plezier. Bakken is een echte ambacht, een eeuwenoude stiel die we vol trots uitvoeren.

Bestel online

Ons recept voor succes (en lekker brood)

Dankzij onze decennialange ervaring hebben we onze eigen vaste recepturen ontwikkeld, die we doorheen de jaren telkens verfijnden. Daarnaast hechten we veel belang aan onze ingrediënten. Die kiezen we zorgvuldig uit en dat resulteert in kwaliteit, elke keer opnieuw. En dat we alles met veel liefde en passie klaarmaken, dat smaak je!

5

Belegde broodjes, een lunch om naar uit te kijken

Onze belegde broodjes zijn niet zomaar een snelle hap, ze zijn een culinaire ervaring op zich. We gebruiken onze versgebakken broodjes als basis en beleggen ze met de fijnste ingrediënten. Of je nu zin hebt in een klassieke smos of een broodje met exotische smaken, bij ons is het allemaal mogelijk. We streven ernaar om elke lunchpauze om te toveren tot een moment van genot. Dus als je je dagelijkse routine wil doorbreken met iets bijzonders, dan zijn onze belegde broodjes de perfecte keuze!

Team Lowie staat voor je klaar

Je vindt in onze winkels dus altijd een brede waaier aan dagverse en lokale producten. Brood, taart en gebak, ontbijtkoeken, pralines, dessertkoekjes, lokale specialiteiten ... te veel om hier op te sommen. Kortrom: alles om de dag goed te beginnen en meer lekkernijen om je dag nog beter te maken. Weet je niet wat gekozen? Dan helpt ons team je graag verder. Wil je zeker zijn van je lievelingsbrood of -koeken? Plaats je bestelling vooraf en je mag gerust zijn.

Kom het zelf allemaal ontdekken in één van onze winkels!

Onze winkels