Onze Tearoom

Voetjes onder tafel en genieten maar!

Sinds 1999 verwelkomen we je graag in onze tearoom op de hoek van de Grote Markt. Want al dat lekkers uit de winkel, dat combineren we graag met onze gastvrijheid. Je dag lekker beginnen? 

Dat doe je met een uitgebreid ontbijt. Op zoek naar een gezellig lunchadresje? Op onze menukaart staan quiches, soepen, broodjes en andere lichte snacks. Zin in zoete zonde en een stevige kop koffie? Je vindt ongetwijfeld je ding tussen onze gebakjes, pannenkoeken, roomijs, koekjes en ga zo maar door.

Bestel online

Bij ons ben je altijd welkom

Je vindt de tearoom in de Molenstraat, in het centrum van Aalst. Hoewel het daar vaak gezellig druk kan zijn, is het bij ons altijd huiselijk en rustig vertoeven. In de zomer vind je achteraan een terras, ideaal voor op zonnige dagen. Beschouw onze tearoom gerust als je tweede thuis, want ons team ontvangt je altijd met een glimlach. Welkom!

Graag reserveren?

Een ontspannend koffiemoment is maar een telefoontje weg. Reserveer via telefoon en je bent zeker van je tafeltje!

1

Voor ieder wat wils

Bij ons is iedereen welkom en we hebben dan ook aan iedereen gedacht. Ben je vegetariër of heb je een glutenallergie? Geen zorgen, we hebben diverse vegetarische en glutenvrije gerechten op de kaart staan. Voor de kleintjes hebben we kinderstoelen beschikbaar, zodat ze comfortabel kunnen zitten. En ja, zelfs je viervoeter is welkom, mits alle vier de pootjes op de grond blijven. Kortom, we maken het je graag naar de zin. Voel je thuis en geniet!